PC med Mac

Szut vill ha en ny telefon och har tjatat om en iPhone. ”Kom igen LC – det är inte bara en telefon, det är en hel dator med ett riktigt operativsystem, som man kan ha i fickan”. Jag var givetvis beredd att falla till föga, men efter dagens övertoner och tjat om telefonen runt om i tidningar och på bloggar vet jag inte längre … Det känns så PC med Mac, om ni ursäktar. Politiskt korrekt alltså.

Alla måste älska allt som Apple gör. Den som uttrycker något kritisk vill bara föda Microsoft med fler miljarder, begriper sig inte på teknik eller vet inte att uppskatta snygg design. Suck. Den verklige rebellen är varken fildelare, piratpartist eller Linuxhackare. Nej, för att vara riktigt politisk inkorrekt måste man offentligt tala väl om Microsoft eller någon av dess produkter.

I fråga om iPhone var det svårt att finna någon rebell, men inte omöjligt. Scobleizer vågar förstås, och han passar samtidigt på att ge AppleTV en känga. Stackarn, vad stryk han får. Men lite uppfriskande känns det ändå.

Vad gäller iPhone vet jag inte. Det låter ju som en ultimat pryl och om de kan fixa några av de saker som Scobleizer nämner ställer jag mig säkert själv i kön. Szut kommer förstås att få sin hur som helst. Det förtjänar han … trots att han i morse yrade något om att modifiera planet lite med amerikanska AC-130 som förebild. Szut, Szut, väx upp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s